ΤΟΠΙΚΑ

Η ΝΔ κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό από όλα τα νησιά στη Μύκονο

Η ΝΔ κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό από όλα τα νησιά στη Μύκονο
Σάρωσε η ΝΔ και στις Κυκλάδες. Επικράτησε με 15 μονάδες διαφορά

Ένα ξεχωριστό στοιχείο που δείχνει ότι οι πολίτες της Μυκόνου ξέρουν καλά να διαβάζουν την στιγμή αλλά και να σκέφτονται με γνώμονα το κοινό συμφέρον αλλά και την πατρίδα τους, αποτελεί το γεγονός ότι τα ποσοστά που κατέγραψε η ΝΔ στη Μύκονο είναι εντυπωσιακά.

Τα ποσοστά και οι ψήφοι που συγκέντρωσαν τα κόμματα στο Δήμο Μυκόνου σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής 7 Ιουλίου.

 

Όπως θα δείτε με ένα αποτέλεσμα που αγγίζει το 56% έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ, στη Μύκονο η ΝΔ σάρωσε και πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλο νησί στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ.

Είναι τεράστια η εκτίμηση των Μυκονιατών στην οικογένεια Μητσοτάκη και ιδιαίτερα στο πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού της χώρας που από χτες το βράδυ και για τα επόμενα τουλάχιστον τέσσερα χρόνια θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με διαφορά 15 ποσοστιαίων μονάδων επικράτησε η Νέα Δημοκρατία στο νομό Κυκλάδων. Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα του νομού, το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη λαμβάνει 43,55% έναντι 28,32%.

Με βάση του παραπάνω αποτελέσματος, αλλά και του συνολικού αποτελέσματος στην ελληνική επικράτεια, η ΝΔ λαμβάνει 3 έδρες στις Κυκλάδες και 1 ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.