ΤΟΠΙΚΑ

Γνωστά ονόματα εκτός Βουλής

Γνωστά ονόματα εκτός Βουλής

Με σχεδόν το 82% της ενσωμάτωσης να έχει καταμετρηθεί, η μάχη του σταυρού κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον της εκλογικής μάχης ενώ τα βλέμματα όλων είναι και στα γνωστά πρόσωπα που τελικά δεν κέρδισαν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.

Στον Βόρειο Τομέα της Β Αθηνών, εκτός μένει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκο Ρωμανός αλλά και η μεταγραφή του Πέτρου Τατσόπουλου.

Στην Α Αθηνών, με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα από την καταμέτρηση των σταυρών, από την Νέα Δημοκρατία μένουν έξω η Φωτεινή Πιπιλή και ο Θόδωρος Φορτσάκης, καθώς εκλέγονται νέα πρόσωπα όπως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Άγγελος Συρίγος.

Από τον Σύριζα εκτός μένουν η Ράνια Σβίγκου αλλά και η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά.

Μεγάλες απώλειες μετράει ο ΣΥΡΙΖΑ και στον Βόρειο Τομέα, καθώς η μείωση του ποσοστού του στην περιφέρεια και η προσθήκη στους βουλευτές της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, άφησε έξω από το Κοινοβούλιο την Ελένη Αυλωνίτου, την Αννέτα Καβαδία και τον Τέρενς Κουίκ που πάντως σημειώνει καλές αποδόσεις και είναι πρώτος αναπληρωματικός.

Στον Δυτικό Τομέα η μεγάλη έκπληξη είναι πιθανόν η μη εκλογή του Γεράσιμου Γιακουμάτου από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Την έδρα του την καταλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος.

Εκεί που υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις είναι στον Νότιο Τομέα καθώς η εκλογή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ νέων υποψηφίων όπως ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Χάρης Θεοχάρης, αφήνουν έξω γνωστά ονόματα όπως ο Γιάννης Καλιάνος, ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Μέχρι στιγμής ο Γρηγόρης Ψαριανός έχει συγκεντρώσει 4.596 ψήφους, αρκετά μακριά από τον τελευταίο που εκλέγεται από την περιφέρειά του και είναι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με 10.139 ψήφους.

Πηγή: protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.