ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος στο κάδρο και του γαστρονομικού τουρισμού

Η Μύκονος στο κάδρο και του γαστρονομικού τουρισμού

Αναλυτικά, από τις 17 έως τις 21 Μαΐου θα διοργανωθεί από τον ΕΟΤ ταξίδι εξοικείωσης στα νησιά Σίφνος, Σαντορίνης, Τήνος, Νάξος και Μύκονος, με τη συμμετοχή της δημοσιογράφου, κ. Nina Helen Caplan.

Σκοπός του εν λόγω ταξιδιού είναι η συγγραφή άρθρων 500-1.000 λέξεων για τα υψηλού κύρους μέσα Times Luxx online/Club Oenologique (365.000 αναγνώστες, 88.000 μοναδικοί επισκέπτες online, 5.850 followers της ίδιας) σχετικά με το ιδιαίτερο οινοτουριστικό, οινικό και γαστρονομικό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι εν λόγω ελληνικοί προορισμοί, αλλά και η Ελλάδα ευρύτερα ως οινοτουριστικός και γαστρονομικός προορισμός.

Επίσης το εν λόγω ταξίδι εξοικείωσης μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην προβολή της Ελλάδας ως μοναδικού οινοτουριστικού και γαστρονομικού προορισμού στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.