ΤΟΠΙΚΑ

“Η Μύκονος για μία ακόμη φορά δέχεται στοχοποίηση – Είναι ένας ξεχωριστός και πολύτιμος τόπος”

“Η Μύκονος για μία ακόμη φορά δέχεται στοχοποίηση – Είναι ένας ξεχωριστός και πολύτιμος τόπος”
Ενοχλημένος εμφανίζεται ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος για τα δυσφημιστικά δημοσιεύματα και ρεπορτάζ σε πανελλαδικό επίπεδο, τα οποία αφορούν το νησί της Μυκόνου.
Με αφορμή χθεσινή του επίσκεψη στη Μύκονο, είχε συνάντηση με τις τοπικές αρχές του νησιού και συζήτησαν με προβληματισμό το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς ειδικά την τελευταία περίοδο, για την περίπτωση της Μυκόνου γίνονται καθημερινά ρεπορτάζ, τα οποία αποτελούν αρνητική διαφήμιση για το νησί.
Ο περιφερειάρχης δήλωσε:
Στη Μύκονο βρεθήκαμε χθες, μετά από Κύθνο και Τήνο, στα δύο γήπεδα Μπάσκετ που φτιάξαμε στη Λάκκα.
Το “Ειδικό Πρόγραμμα Συντήρησης Αθλητικών Υποδομών” της Περιφέρειας μας, έχει δώσει υπέροχα αποτελέσματα για τη νεολαία των νησιών μας και έχει αποδόσει ακόμα περισσότερο και απο αυτό που περιμέναμε όταν το σχεδιάζαμε.
Συνεργαστήκαμε με τον Δήμο Μυκόνου μέσω Προγραμματικής Συμφωνίας, στο έργο που χρηματοδότησε και κατασκεύασε η Περιφέρεια μας με σύγχρονες προδιαγραφές.
Η συζήτηση όμως που είχαμε εκεί, παρουσία του Δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά και των Αντιπεριφερειαρχών Γιώργου Λεονταρίτη και Στέλιου Μπρίγγου, δυστυχώς, αφορούσε και την στοχοποίηση που για μία ακόμη φορά δέχθηκε το νησί της Μυκόνου.
Για κάποιο λόγο που όλοι καταλαβαίνουμε, ένα 100% Ελληνικό φαινόμενο, στη Μύκονο γίνεται ευκολότερα πρωτοσέλιδο.
Η Μύκονος, για εμάς, είναι το νησί που προσφέρει εξαιρετικά σημαντικά δημόσια έσοδα και διεθνή φήμη στην πατρίδα μας, έγινε ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο προσφέροντας ποιότητα που εκτιμάται και την ζηλεύουν σε όλο τον κόσμο.
Η Μύκονος που εμείς αγαπάμε και υπηρετούμε, είναι ένας τόπος ξεχωριστός, μοναδικός και πολύτιμος.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.