ΤΟΠΙΚΑ

«Η Μύκονος στο δρόμο για το μέλλον»

«Η Μύκονος στο δρόμο για το μέλλον»
Κουκάς Κωνσταντίνος:Πρέπει η εκάστοτε Κυβέρνηση να ακολουθήσει τους αναπτυξιακούς ρυθμούς της Μυκόνου

Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ηταν το κεντρικό μήνυμα του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν στον υποσταθμό ΑΔΜΗΕ Μυκόνου.
Ο δήμαρχος τόνισε χαρακτηριστικά:
«Το σημερινό έργο, μαζί με όλα τα σημαντικά έργα που έχουν επιτελεστεί τα τελευταία χρόνια, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη Μύκονο.

Η Μύκονος με τα νοικοκυρεμένα οικονομικά της πλέον, η Μύκονος του πολιτισμού και του αθλητισμού, η Μύκονος του τουρισμού, η Μύκονος της νέας γενιάς, η Μύκονος των σημαντικών έργων υποδομών όπως το σημερινό, είναι έτοιμη για το πέρασμα σε αυτή τη νέα εποχή.

Αυτό το πέρασμα δεν ήταν ούτε παραμένει εύκολο. Απαιτήθηκε σκληρή και συστηματική δουλειά από όλους μας. Δημοτική Αρχή, Δημοτικοί Υπάλληλοι και Δημότες, χτίσαμε μια ισχυρή σημασία που κατάφερε πολλά!

Έχουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα μαζί, χέρι χέρι, υπερπηδώντας τα εμπόδια που ξεφυτρώνουν στο δρόμο μας με το βλέμμα στραμμένο στη Μύκονο του 2030.

Και είναι γεγονός, ότι τα περισσότερα από τα σημαντικά επιτεύγματα των τελευταίων ετών τα καταφέραμε χάρη στη συνεισφορά των Μυκονιατών. Να μην έχετε καμία αμφιβολία για αυτό…]

Πρέπει το Κεντρικό Κράτος και η εκάστοτε Κυβέρνηση να ακολουθήσει τους αναπτυξιακούς ρυθμούς της Μυκόνου, ώστε κάποια στιγμή συναντηθούμε σε ένα κοινό σημείο!

Δεσμευόμαστε ότι η Μύκονος και η Δήλος θα γίνουν ξανά παγκόσμια κέντρα πολιτισμού με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη Χώρα μας.

Συνεχίζουμε…✌»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.