LIFESTYLE

Η Μύκονος «γκρέμισε» το Σεν Τροπέ!

Η Μύκονος «γκρέμισε» το Σεν Τροπέ!
Η εγκληματικότητα έδιωξε πλούσιους και διάσημους απο το Σεν Τροπέ

Περισσότερη διασκέδαση και λιγότερη
εγκληματικότητα φαίνεται ότι αναζήτησε το διεθνές τζετ σετ.
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται η εγκληματικότητα έδιωξε τους πλούσιους και τους διάσημους από το Σεν Τροπέ. Η Μύκονος και η Ίμπιζα ήταν οι κερδισμένες της αλλαγής…
Ακόμη και ο Λίο (ΝτιΚάπριο) ακύρωσε το ετήσιο γκαλά που δίνει στα τέλη Ιουλίου για να συγκεντρώσει δωρεές για περιβαλλοντικούς σκοπούς.
«Χωρίς το πάρτι του Λίο, πολλοί Αμερικανοί ματσωμένοι που θα έφταναν εδώ με τα αεροπλάνα τους πήγαν αλλού» είπε ένας ντόπιος στους ρεπόρτερ του Page Six. «Επιπλέον, ο κόσμος κουράστηκε να τους κλέβουν. Βούλγαροι «χτυπάνε» τις χλιδάτες βίλες κάθε βράδυ, σε ναρκώνουν ενόσω κοιμάσαι και σε αφήνουν ταπί: τσάντες Hermès, βαλίτσες Vuitton, χρυσαφικά, ρολόγια, χρήματα. Οι πάμπλουτοι πάνε σε άλλα μέρη, όπου η εγκληματικότητα δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα» συνέχισε ο ντόπιος.
Έντονη ήταν η απουσία των Ρώσων ολιγαρχών. «Πριν δυο χρόνια, όπου και να πήγαινες άκουγες ρώσικα. Όχι, φέτος» είπε η «πηγή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.