ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

«Η Μύκονος έχει πολύ και μεγάλο μέλλον στο μπάσκετ»

«Η Μύκονος έχει πολύ και μεγάλο μέλλον στο μπάσκετ»
Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ βρέθηκε στη Μύκονο και στο περιθώριο του καμπ έδωσε τις «συμβουλές» του στους ηγέτες της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Είναι μια τεράστια προσωπικότητα για τον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα για το μπάσκετ ο Παναγιώτης Γιαννάκης που το απόγευμα βρέθηκε στη Μύκονο και στο περιθώριο του  καμπ που ήταν προσκεκλημένος μίλησε με τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας Αλέκο Κουκά και Νίκο Δακτυλίδη.

Ο Γιαννάκης έδειξε να είναι άκρως ενημερωμένος για τα μπασκετικά θέματα της ομάδας του νησιού και κυρίως για την προσπάθεια που κάνουν άπαντες.

Τα λόγια του προς τον Αλέκο Κουκά και τον Νίκο Δακτυλίδη ήταν χαρακτηριστικά: «Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε όλοι μαζί για να υποστηρίξετε το μπάσκετ.

Έχω ενημερωθεί για τις κινήσεις σας και είμαι βέβαιος ότι τα επόμενα χρόνια μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά το μπάσκετ της Μυκόνου.
Το γήπεδο είναι μια καλή επένδυση για το μέλλον και όλα θα αλλάξουν κάθε χρόνο προς το καλύτερο»

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση Αλέκος Κουκάς και Νίκος Δακτυλίδης άκουσαν τον «Δράκο» του ελληνικού μπάσκετ να μιλάει για το νησί και την προσπάθεια που γίνεται τον τελευταίο καιρό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.