ΤΟΠΙΚΑ

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Καλαφάτη

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Καλαφάτη

Υπό πλήρη έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Καλαφάτη στη Μύκονο και έκαψε περισσότερα απο 20 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης, ενώ στο παραπέντε δεν κάηκε πολυτελή κατοικία χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστών και εθελοντών.Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο επιχειρούν 6 πυροσβέστες και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 Πυροσβεστικά οχήματα, 1 υδροφόρα του Δήμου και 2 ιδιωτικές υδροφόρες.

Αυτό που θα πρέπει να αναφερθεί είναι οτι απο τους 6 Πυροσβέστες που έδωσαν μάχη με τις φλόγες, οι πέντε είναι που ήρθαν για ενίσχυση της Θερινής περιόδου, γεγονός που σημαίνει οτι η προσπάθεια στελέχωσης της υπηρεσίας, βοηθά στη άμεση επέμβαση και στη μη εξάπλωση Πυρκαγιών.

πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.