ΤΟΠΙΚΑ

Η Μαρία Κουσαθανά θα είναι υποψήφια με τον Κωνσταντίνο Κουκά

Η Μαρία Κουσαθανά θα είναι υποψήφια με τον Κωνσταντίνο Κουκά
Η γλυκιά Μυκονιάτισα δηλώνει κανονικά παρούσα στον αγώνα της 26ης Μαΐου με τον συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράσης

Γεννημένη από Μυκονιάτες γονείς η Μαρία Κουσαθανά (Ψύλενα) είναι κόρη του Πέτρου και της Βούλας, το γένος Βαμβακούρη. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Ζουγανέλη και έχουν αποκτήσει δίδυμα αγόρια, τον Παναγιώτη και τον Πέτρο. Έχει σπουδασει Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η ενασχόληση της με τον τομέα του τουρισμού ξεκίνησε από νεαρή ηλικία. Συνεχίζει δυναμικά ως ιδιοκτήτρια να εξελίσσει την παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 1972 από τη γιαγιά της, το ξενοδοχείο Terra Maria στη Χώρα.

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων από το 2014 έως το 2019, ενώ τον τελευταίο καιρό εκτελεί χρέη Προέδρου.

Υπέρμαχος της αισθητικής και με έντονο το αίσθημα ευθύνης, αγαπά τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του νησιού μας και επιδιώκει την ανάπτυξη, πάντα με σεβασμό προς το κυκλαδίτικο στοιχείο και τις παραδόσεις μας.

Στηρίζει την «Πρωτοβουλία δράσης» ως μία ομάδα νέων ανθρώπων που διατηρούν την αυθεντικότητα και το ενδιαφέρον τους για την ουσιαστική εξέλιξη του τόπου μας, μακριά από πολιτικά συμφέροντα, με όραμα τη Μύκονο μας δυνατή, ενωμένη, πρωτοπόρο.

Πιστεύει ότι η «Πρωτοβουλία Δράσης» αξίζει να έχει την ευκαιρία να συνεχίσει το δύσκολο αυτό έργο που ανέλαβε πριν πέντε χρόνια εχοντας λάβει γνώση από λάθη του παρελθοντος και δείχνοντας εμπιστοσύνη σε νέα πρόσωπα, με νέες ιδέες και μεράκι για το καλό του τόπου.

Η ίδια σημειώνει:
«Η ενεργός συμμετοχή στα κοινά είναι δικαίωμα και ηθική υποχρέωση όλων μας. Ας παραμείνουμε ενωμένοι μπροστά στο κοινό όφελος, μακριά από προσωπικές διαμάχες για μία Μύκονο διαχρονικά δυνατή, νικήτρια ενάντια σε όλες τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει στις μέρες μας. Ας μην λησμονούμε τις ρίζες μας, την ιστορία της Μυκόνου και ας αναλογιστούμε τι θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας!».

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.