ΤΟΠΙΚΑ

Η Μαργαρίτα Σαμάνογλου υποψήφια με την Πρωτοβουλία Δράσης

Η Μαργαρίτα Σαμάνογλου υποψήφια με την Πρωτοβουλία Δράσης
Πιστεύει ότι το νησί μπορεί να παραμείνει κορυφαίος τουριστικός προορισμός και να διατηρήσει την πολιτιστική του ταυτότητα

Η Μαργαρίτα Σαμάνογλου μεγάλωσε στη Μύκονο, στην Λαγκάδα όπου και μένει ακόμα. Ο πατέρας της είναι ο Αλέκος Σαμάνογλου, που είχε το εστιατόριο Alexis, και η μητέρα της είναι η Φρανσίν Σαμάνογλου. Έχει 2 παιδιά. Είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Αμερικάνικο κολλέγιο, με ειδικότητα στο Marketing Management.

Έχει δουλέψει για χρόνια στο εστιατόριο του πατέρα της και από το 2010 έχει τη δική της επιχείρηση ως διοργανώτρια γάμων. Είναι μέλος της Επιτροπής Τουρισμού. Συμμετέχοντας στα κοινά, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά, θέλει να προσφέρει με τις ιδέες της και την εμπειρία της από την ζωή της στο εξωτερικό, καθώς έχει έντονες επιρροές από την καναδέζα μητέρα της.

Πιστεύει ότι το νησί μπορεί να παραμείνει κορυφαίος τουριστικός προορισμός και να διατηρήσει την πολιτιστική του ταυτότητα και το μοναδικό φυσικό του περιβάλλον.

Είναι υποψήφια Σύμβουλος για την Κοινότητα Μυκονίων.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.