ΤΟΠΙΚΑ

«Το νου σας ρεμάλια οι εκλογές πλησιάζουν»

«Το νου σας ρεμάλια οι εκλογές πλησιάζουν»
Με χιουμοριστικό τρόπο και με ένα ωραίο στιγμιότυπο από ελληνική ταινία ο αντιδήμαρχος παίρνει το credit της ημέρας

Με χιουμοριστικό τρόπο και με ένα ωραίο στιγμιότυπο από παλιά ελληνική ταινία ο Μιχάλης Ζουγανέλης-Μπαλτάς θυμίζει στους ψηφοφόρους την υποψηφιότητα του.

Οι εκλογές έχουν ωραίες στιγμές και ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων γίνεται με διάφορους τρόπους.

Ο Μιχάλης Ζουγανέλης κλέβει την παράσταση της ημέρας και αυτή είναι μια από τις ωραίες στιγμές στον προεκλογικό αγώνα  στη Μύκονο.

Ο αντιδήμαρχος μακριά απο τις εντάσεις και την φασαρία των ημερών που ορισμένοι δυστυχώς τους αρέσει να καλλιεργούν και που φτάνουν στα άκρα πολλές φορές με απειλές και ακρότητες, διάλεξε έναν χιουμοριστικό τρόπο να προσελκύσει τους ψηφοφόρους του.

 

Με τον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα στο ρόλο του πατέρα με τους γιούς δίπλα του η φωτό παραφράζεται και με τίτλο οι εκλογές πλησιάζουν το νου σας ρεμάλια ψηφίζουμε Μιχάλη Ζουγανέλη-Μπαλτά ο αντιδήμαρχος παίρνει τα εύσημα  της ημέρας για την επιλογή του να στηρίξει με χιουμοριστικό τρόπο την υποψηφιότητα του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.