ΤΟΠΙΚΑ

Η λιτάνευση της Παναγίας στον Άγιο Αιμιλιανό

Η λιτάνευση της Παναγίας στον Άγιο Αιμιλιανό
Πλήθος κόσμου με κατάνυξη,παρουσία του δημάρχου Μυκόνου

Στην ετήσια εκδήλωση της αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου  με την λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας και την βράβευση των υποτρόφων.

Μέσα  σε κλίμα κατάνυξης με πλήθος κόσμου ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς πλαισιωμένος από τον αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά εκπροσώπησαν την Μύκονο από το δημοτικό συμβούλιο καθώς και ο πρόεδρος της Άνω Μεράς κ Γιάννης Ζουγανέλης.

Απο τον Ι.Ν. Αγίου Αιμιλιανού Σεπολίων η εικόνα της Παναγίας της Τουρλιανής  προς τα Γραφεία της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου με την παρουσία πλήθος πιστών που ακολούθησε.

Λίγη ώρα μετά ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τόνισε:

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΩΝ ΜΥΚΟΝΟΥ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ

«Κατά την καθιερωμένη Λιτάνευση της Εικόνας της Παναγίας Τουρλιανής από τον Ι.Ν. Αγίου Αιμιλιανού Σεπολίων προς τα Γραφεία της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου, είχα την χαρά και την ευλογία να συμμετέχω ενεργά στη μεταφορά της, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Μυκόνου Αλέξανδρο Κουκά.».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.