ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη επί του ΠΑΣ Τήνου με υπογραφή Περιάλη

Νίκη επί του ΠΑΣ Τήνου με υπογραφή Περιάλη

Η ομάδα μας έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Περιάλη πήρε το “τρίποντο” απέναντι στον ΠΑΣ Τήνου με σκορ 6-1 και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6ο λεπτό με αυτογκόλ και πιο συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Περιάλη ο Νάζος προσπάθησε να διώξει όμως έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Περιάλης έκανε 2-0 για τον Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ στο 16’ καθώς βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο ΠΑΣ Τήνου μείωσε μόλις στο 22’ καθώς μετά από σέντρα ο Ζαλώνης με κεφαλιά σκόραρε για την ομάδα του.

Μετά από ατομική ενέργεια από τα αριστερά και συρτή σέντρα του Περιάλη ο Ξαγοράρης έκανε το 3-1 και το 4-1 του πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Ηλίας στο 35’ με ένα πολύ καλό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα μας να έχει την υπεροχή, και στο 58’ ο Περιάλη εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας του ΠΑΣ Τήνου και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 5-1. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 86’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Καλογεράς το οποίο ήταν και το πρώτο του γκολ με την ανδρική ομάδα του Α.Ο. Μυκονου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τους κ.κ. Καλορογιάννη και Βαρθαλίτη

Α.Ο. Μυκόνου ( Παχατουρίδης): Σαβόπουλος, Ηλίας, Παπαδόπουλος (46’ Μπομπάι), Μπαλής (76’ Τσάνη), Πείδης (46’ Καρατζάς), Ξαγοράρης, Ντουσάι, Βλαχόπουλος (67’ Καλογερά), Αλμπάνης, Αλεξανδρόπουλος, Περιάλης

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Δάρας, Μπουρντένης, Κάνιουρας

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Κελαδίτης (80’ Βαλλιανός), Δενεκαρίας, Θεοδώρου (60’ Λειβαδάρη), Λειβαδάρης (65’ Μάλλιαρης), Νάζος, Φώσκολος, Παλαμάρης, Ξενόπουλος (75’ Μυκονιάτης)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.