LIFESTYLE

Η κυρία της ομορφιάς της Μυκόνου γιόρτασε την ονομαστική της εορτή με ένα υπέροχο πάρτι

Η κυρία της ομορφιάς της Μυκόνου γιόρτασε την ονομαστική της εορτή με ένα υπέροχο πάρτι
Η Δέσποινα Γαβαλά του φημισμένου BeautyWorld γιόρτασε έχοντας πλάι της αγαπημένα πρόσωπα και φίλους

Όλος ο καλός ο κόσμος βρέθηκε στο πάρτι με αφορμή την ονομαστική της εορτή  της Δέσποινας Γαβαλά, της κυρίας της ομορφιάς της Μυκόνου, με το ξεχωριστό κέντρο ευεξίας και ομορφιάς το φημισμένο BeautyWorld by Despina Gavala.

Η Δέσποινα Γαβαλά με τον σύζυγο της Δημήτρη Χριστοφορίδη, τον Χρήστο Αθανασιάδη  και την γνωστή δικηγόρο των μεγάλων υποθέσεων της Μυκόνου κα Έλενα Καρύγιαννη.

Φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο μαγευτικό Santanna για να ευχηθούν στην κυρία της ομορφιάς της Μυκόνου,που φαίνεται πως βρήκε το ελιξίριο της νεότητας και κάθε χρόνο μοιάζει ξεχωριστή και νεότερη.

Εκεί και η γνωστή τραγουδίστρια Σάγια που κράτησε συντροφιά τους καλεσμένους με την υπέροχη φωνή της και τα μοναδικά τραγούδια.

Στο πλάι της Δέσποινας Γαβαλά πάντα ο σύζυγος της Δημήτρης Χριστοφορίδης ξεχωριστός, ευγενής και αγέραστος και ο ίδιος, πάντα χαμογελαστός ευχαρίστησε άπαντες για τις ευχές στην πανέμορφη σύζυγο του.

Χρόνια πολλά και καλά με υγεία!!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.