ΤΟΠΙΚΑ

Η κρουαζιέρα στη Μύκονο

Η κρουαζιέρα στη Μύκονο
Συνάντηση με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων είχε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΚΟΥΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (ΕΕΚΦΝ) ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ 

Η καθιερωμένη πλέον ετήσια συνάντηση του Δημάρχου κ. Κουκά με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) πραγματοποιήθηκε στις 8/04/2019 στο κρουαζιερόπλοιο CELESTYAL OLYMPIA με θέμα την κρουαζιέρα στο νησί της Μυκόνου.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 08/04/2019 με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) στο κρουαζιερόπλοιο CELESTYAL OLYMPIA με την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Μυκόνου.

Η συνάντηση αφορούσε το κλάδο της κρουαζιέρας στη Μύκονο και βασικά θέματα που τον επηρεάζουν τα οποία συζητήθηκαν και αναλύθηκαν κατ’ ιδίαν, ενώ τα μέλη της Ένωσης επισήμαναν πως για το 2019 υπάρχει αύξηση 10% στις αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων στο νησί της Μυκόνου, με επιπλέον 45 προσεγγίσεις πλοίων το 2019.

Παρόντες ήταν η Πρόεδρος και ο Προϊστάμενος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου, ο Λιμενάρχης Μυκόνου, εκπρόσωποι του Α.Τ. Μυκόνου, ο Προϊστάμενος Υπηρεσίας Ελέγχου Διαβατήριων, ο Προϊστάμενος Τελωνείου, ο ΠρόεδροςΕνώσεως Λεμβούχων Μυκόνου  καθώς και Ναυτικοί Τουριστικοί Πράκτορες μέλη της ΕΕΚΦΝ.

Η αντιπροσωπεία της ΕΕΚΦΝ αποτελούνταν από τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Κόντε, το Μέλος του Δ.Σ. κ. Γεράσιμο Κανακάρηκαι τον Γενικό Διευθυντή κ. Αντώνιο Καλούδη.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.