ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Μύκονο το καλύτερο lifestyle και design ξενοδοχείο

Στη Μύκονο το καλύτερο lifestyle και design ξενοδοχείο

Δύο χρυσά βραβεία απέσπασε το Kensho Psarou, στην 6η Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Μια εκδήλωση και θεωρείται πλέον θεσμός στον χώρο του τουρισμού.

Εκατοντάδες ήταν οι υποψηφιότητες στα Tourism Awards, με το Kensho Psarou να βάζει στη συλλογή του δύο ακόμα Gold Awards. Βραβεύτηκε με Χρυσό Βραβείο ως «Best Hotel Design of the year» στην κατηγορία Architecture & Interior Design για το μοναδικό τρόπο που συνδυάζει το φυσικό πλούτο του νησιού με έναν μινιμαλιστικό αλλά ταυτόχρονα πολυτελή και φινετσάτο χαρακτήρα, εμπνευσμένο από τη μυκονιάτικη παράδοση.

Δεύτερο χρυσό βραβείο που απέσπασε ως το «Καλύτερο Lifestyle Hotel» της κατηγορίας Hotels & Resorts, αναγνωρίζοντας τις μοναδικές και ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες και παροχές που παρέχει στους φιλοξενούμενους που το επιλέγουν για τις διακοπές τους.

kensho3.JPG

Το Kensho Psarou ξεκινά τη φετινή σεζόν στις 18 Απριλίου και καλεί τον επισκέπτη για ολική αναζωογόνηση πνεύματος και σώματος “An awakening experience”.

Για τους λάτρεις της γαστρονομίας, το μενού του Kensho Psarou Restaurant υπογράφει ο βραβευμένος στα FNL & Greek Hospitality Awards σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης και συνοδεύεται από τις γλυκές δημιουργίες του δημοφιλούς pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλου.

Η αναγνώριση του Kensho Psarou σε αυτά τα βραβεία προβάλλει παράλληλα την υπόσχεση που δίνει για μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης στους εξαιρετικής αισθητικής χώρους του καταφέρνοντας να κερδίσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.