ΤΟΠΙΚΑ

Η Kokowood μπαίνει σε νέα μονοπάτια,μεγαλώνει και κάνει ξανά την διαφορά

Η Kokowood μπαίνει σε νέα μονοπάτια,μεγαλώνει και κάνει ξανά την διαφορά

Η εταιρία Kokowood έχει κατορθώσει να αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στον τομέα του ξύλου και συνεχώς να εξελίσσεται καθώς εδώ και λίγο καιρό μπήκε σε νέα μονοπάτια παρουσιάζοντας νέα προϊόντα στην πλούσια γκάμα της.

Σε ένα χώρο που αρχίζει να δείχνει μεγάλη δυναμική σε αυτόν σε προϊόντα ευεξίας και χαλάρωσης μας παρουσιάζει έπιπλα κήπου και παραλίας που κάνουν την διαφορά.

Στο νέο εργοστάσιο της εταιρίας οι δημιουργίες της είναι μοναδικές όπως βλέπετε και σε σχετικές εικόνες.

Αναφέρουν οι άνθρωποι της εταιρίας χαρακτηριστικά:


«Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε τη μεγάλη γκάμα στις ξαπλώστρες Kokowood.

Ως κορυφαίος παραγωγός επίπλων υψηλής ποιότητας, είμαστε πολύ περήφανοι για τις ξαπλώστρες μας, οι οποίες είναι λειτουργικές και αισθητικά εντυπωσιακές.


Στην Kokowood έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ξαπλώστρες σε οποιαδήποτε διάσταση και με οποιαδήποτε επιλογή υλικού. Είτε προτιμάτε το Πεύκο, το Teak, το Iroko ή οποιοδήποτε άλλο ξύλο, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ξαπλώστρα που να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Οι ειδικευμένοι τεχνίτες μας διασφαλίζουν ότι κάθε ξαπλώστρα είναι φτιαγμένη με τη μέγιστη προσοχή και σχολαστικότητα στη λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε ένα προϊόν που δεν είναι μόνο όμορφο αλλά και μακράς διαρκείας.


Κατανοούμε επίσης τη σημασία των έγκαιρων παραδόσεων, γι’ αυτό διασφαλίζουμε ότι οι ξαπλώστρες μας είναι διαθέσιμες για άμεση παράδοση. Είτε χρειάζεστε μία ξαπλώστρα είτε πολλές, μπορούμε να σας παρέχουμε γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, διασφαλίζοντας ότι θα λάβετε την παραγγελία σας έγκαιρα και σε άριστη κατάσταση.

Επιπλέον, προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων για τα στρώματα και τα μαξιλάρια, που σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε την ξαπλώστρα σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και εξατομικευμένο προϊόν που είναι προσαρμοσμένο στο συγκεκριμένο γούστο και το στυλ σας.
Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις ξαπλώστρες μας και να κάνετε την παραγγελία σας. Στην Kokowood, είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη δέσμευσή μας στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.


Σας ευχαριστούμε που σκεφτήκατε την Kokowood για τις ανάγκες σας σε ξαπλώστρες. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Με εκτίμηση, Η ομάδα της Kokowood»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.