ΤΟΠΙΚΑ

Η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» ήρθε στην Μύκονο

Η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» ήρθε  στην Μύκονο

Η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» ήρθε  στην Μύκονο!

Το νησί θα είναι ο τελευταίος σταθμός του ταξιδιού αλληλεγγύης που πραγματοποίησε η κουζίνα το καλοκαίρι σε όλη την χώρα.

Ο «Άλλος Άνθρωπος» είναι μία κοινωνική κουζίνα που ενώνει ανθρώπους, χτίζει συνειδήσεις και προσφέρει το αυτονόητο: Ζεστό, νόστιμο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη, χωρίς ερωτήσεις.

Το μεσημέρι της Παρασκευής μπροστά από το δημαρχείο, έγινε  πράξη η ιδέα του «Άλλου Ανθρώπου» για προσφορά σε  ένα νόστιμο γεύμα σε όποιον το έχει ανάγκη, μαζί με τους εθελοντές από το Καλάθι Της Αγάπης!

Η κοινωνική κουζίνα , η οποία δεν είναι ΜΚΟ, δεν έχει νομική μορφή, τίτλους ή επιχορηγήσεις πλέον έχει «παραρτήματα» σε όλη την Ελλάδα!

Τα τελευταία χρόνια έχει ταξιδέψει όπου υπάρχει ανάγκη: στην Μόρια, την Καρδίτσα, το Αρκαλοχώρι, το Μάτι, την Μυτιλήνη. Δεκάδες εθελοντές της κουζίνας , από τον Φεβρουάριο ταξίδεψαν δυο φορές και στα Ουκρανικά σύνορα με σκοπό να μοιράσουν αγάπη και ζεστό φαγητό σε ανθρώπους που το είχαν πραγματική ανάγκη.

Δυστυχώς, στα κεντρικά της κουζίνας στον Κεραμεικό υπάρχει τρομερή ανάγκη για τρόφιμα, σχολικά είδη, ελαιόλαδο, καφέδες, γάλατα εβαπορέ, πάνες, οπότε θα σας παρακαλούσα όποιος μπορεί να συνδράμει με ό,τι μπορεί!

Μια ωραία ατμόσφαιρα, ιστορίες, εμπειρίες, ζεστά χαμόγελα και νόστιμο φαγητό.

Άλλωστε, το φαγητό είναι αγάπη, και την αγάπη πρέπει να την μοιράζεσαι.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.