ΤΟΠΙΚΑ

«Έφυγε» ένας υπέροχος άνθρωπος, ο Παναγιώτης Κουσαθανάς

«Έφυγε» ένας υπέροχος άνθρωπος, ο Παναγιώτης Κουσαθανάς
Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τον αποχαιρετά

Έφυγε από την ζωή ένας υπέροχος Μυκονιάτης ο Παναγιώτης Κουσαθανάς και είναι ιδιαίτερα συγκινητικός και ανθρώπινος ο τελευταίος αποχαιρετισμός του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά.

«Πρόεδρε μας..Παναγιώτη, θα μας λείψεις.

Πάντα δοτικός, ευγενής, πρωτοπόρος και σκεπτόμενος άνθρωπος, με αγάπη πάντα για την οικογένειά σου, με αρχές, αξίες και ιδανικά, αποτέλεσες αδιαμφισβήτητα μια σημαντική φυσιογνωμία για την τοπική μας κοινωνία. Τολμώ να πω πως με τις συμβουλές σου καθόρισες την πολιτική μου πορεία απ’ όταν ήμουν σχολιαρόπαιδο. Πρόεδρος στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Κυκλάδων, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μυκόνου, στην ΔΕΥΑΜ, στο Κεντρο Υγείας Μυκόνου και πόσες ακόμη θέσεις ευθύνης & προσφοράς ..

Δεν θα σε ξεχάσουμε. Θα παραμείνεις ζωντανή μνήμη για όσους σε γνώρισαν. Καλό σου ταξίδι.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.