LIFESTYLE

Η Kimberley Garner με καυτά μπικίνι στην Μύκονο

Η Kimberley Garner με καυτά μπικίνι στην Μύκονο
Οι άνδρες «υποκλίνονται» στα εντυπωσιακά της προσόντα

Η 28χρονη Kimberley Garner, έχει τον τρόπο της και ξέρει καλά να τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα.
Οι άνδρες «υποκλίνονται» στα εντυπωσιακά της προσόντα και συχνά οι αναρτήσεις της στα social media ανεβάζουν τη θερμοκρασία.
Αυτή τη φορά η σχεδιάστρια μαγιό και μοντέλο από την Βρετανία κατάφερε με την παρουσία της να αναστατώσει την Μύκονο, όπου κάνει διακοπές με την φίλη της Amy Jackson.
Η Kimberley Garner η οποία έγινε γνωστή στη Μεγάλη Βρετανία από το δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι «Made In Chelsea», ξεκουράζεται κάνοντας τα μπάνια της στο «Νησί των Ανέμων» και φυσικά δεν άφησε τους λουόμενους, παραπονεμένους, αφού με τα μικροσκοπικά της μπικίνι, που επέλεξε, όπως θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες, κατάφερε να τους «βγάλει» τα μάτια με τα κάλλη της.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.