ΤΟΠΙΚΑ

Η Κένταλ Τζένερ χορεύει «Ζορμπά» και σπάει πιάτα

Η Κένταλ Τζένερ χορεύει «Ζορμπά» και σπάει πιάτα
Η Κένταλ Τζένερ, που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Μύκονο για διακοπές, εθεάθη να χορεύει «Ζορμπά» σπάζοντας πιάτα

Η Κένταλ Τζένερ είναι στη Μύκονο τραβώντας πάνω της τα φλας των φωτογράφων και το ενδιαφέρον των σκανδαλοθηρικών περιοδικών.

Το 23χρονο μοντέλο ταξίδεψε στο νησί τον ανέμων με την επίσης διάσημη φίλη της Σανίνα Σάικ, που πήρε πρόσφατα διαζύγιο από τον σύζυγό της, DJ Ruckus. Από τις παραλίες της Μυκόνου και τις βόλτες με φουσκωτό σκάφος μέχρι τα ακριβότερα εστιατόρια του νησιού, η Κένταλ και η Σανίνα απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram και ικανοποιώντας με αυτόν τον τρόπο και την «περιέργεια» των followers τους.

Πριν λίγα 24ωρα, η Τζένερ ανέβασε ένα εντυπωσιακό Instagram Story με τζετ σκι για το #bottlecapchallenge ενώ το μοντέλο εθεάθη και σε νυχτερινό κλαμπ της Μυκόνου, να χορεύει με την παρέα της στον πασίγνωστο ρυθμό «Ζορμπά» και να σπάει πιάτα κατά το ελληνικό έθιμο.

 

https://youtu.be/mAVto01SssM

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.