ΤΟΠΙΚΑ

Η Κατερίνα Μονογυιού για την επέτειο ίδρυσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Η Κατερίνα Μονογυιού για την επέτειο ίδρυσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Σαν σήμερα,142 χρόνια πριν, ιδρύεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταύρος. Η 10η Ιουνίου σηματοδοτεί και πρέπει να υπενθυμίζει σε όλους μας το αξιακό φορτίο της φιλανθρωπίας καθώς την ίδια ημέρα μερικά χρόνια αργότερα, στις 10 Ιουνίου 1915 ιδρύεται το Σώμα Ελληνίδων Προσκόπων, το οποίο αργότερα θα μετονομαστεί σε Σώμα Ελληνίδων Οδηγών.

Σαν πρόσκοπος και πάνω από όλα σαν άνθρωπος, με την πάροδο του χρόνου, αντιλαμβάνομαι όλο και πιο έντονα την τεράστια σημασία του να προσφέρεις. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός όπως επίσης και τα δύο παραπάνω Σώματα εθελοντισμού-προσκοπισμού στάθηκαν αντάξια των προσδοκιών τους σε δύσκολες και επίπονες περιόδους και συνεχίζουν, υπενθυμίζοντας μας το καθήκον για μέριμνα απέναντι στους αδύναμους.

Κατερίνα Μονογυιού,

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κυκλάδων  


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.