ΤΟΠΙΚΑ

Η καρδιά πρόδωσε τον άτυχο συμπολίτη μας στο Μοροέργο

Η καρδιά πρόδωσε τον άτυχο συμπολίτη μας στο Μοροέργο
Αποκλειστικές εικόνες του MykonosVoice από το σημείο που ανασύρθηκε νεκρός
Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένος Μυκονιάτης  στην περιοχή του Μοροέργου της Μυκόνου.
 Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν  ότι ο άτυχος ανδρας είχε πάει για χόρτα και μανιτάρια σε δύσβατες πλαγιές του Αγίου Νικολάου στο Μοροέργο και υπέστη καρδιακό επεισόδιο όπου και κατέληξε.
Άμεση η αντίδραση  της Πυροσβεστικής της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ  για τον ανάσυρση του άτυχου άνδρα ενώ συνέδραμε  και το λιμενικό .
Στο σημείο βρέθηκε  ο Δήμαρχος Κουκάς από την πρώτη στιγμή ,ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Φρατζέσκος Βιγλιάρης και ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς ως επικεφαλής της πολιτικής προστασίας.
Η δύσβατη περιοχή δυσκόλεψε  την  επιχείρηση καθώς η σορός βρέθηκε στο γκρεμό περίπου 800 μέτρα από το σημείο που πήγαιναν οχήματα.
Τον άτυχο ανδρα εντόπισε άλλος Μυκονιάτης ο οποίος είχε πάει για χόρτα στην περιοχή και ειδοποίησε αστυνομία και πυροσβεστική.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.