ΤΟΠΙΚΑ

Η Καινούργιου ο Τσαγκρίδης και το άγχος με το κινητό

Η Καινούργιου ο Τσαγκρίδης και το άγχος με το κινητό
Πολλά ακούγονται τελευταία για το μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου. Κάποιοι λένε πώς το εξώδικο που έστειλε στο ΟΡΕΝ και ζητά να απεγκλωβιστεί από το κανάλι της Παιανίας θα οδηγήσει τις δυο πλευρές στα δικαστήρια. Και πώς αυτό είναι κάτι που την αγχώνει.
Γεγονός είναι πώς το μέλλον της Κατερίνας είναι εξασφαλισμένο από τον Κοκλώνη και η ίδια γνωρίζει πώς η ιστορία με το ΟΡΕΝ θα φτάσει στα δικαστήρια.
Αλλά είναι σίγουρη πώς θα τα καταφέρει. Όσο για το τηλεφώνημα; Μιλούσε με τον παραγωγό που ήταν κι αυτός στη Μύκονο προκειμένου να συναντηθούν για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των συνεργατών της. Κάτι που συνέβη χθες ήδη με τον Πουλόπουλο που υπέγραψε με την barking Well για δυο ακόμη χρόνια…
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.