ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Ιστορία και η Πολιτιστική Κληρονομιά των Ελλήνων δεν Εκχωρούνται ούτε Πωλούνται

Η Ιστορία και η Πολιτιστική Κληρονομιά των Ελλήνων δεν Εκχωρούνται ούτε Πωλούνται

Τις τελευταίες μέρες όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες του αλαλούμ της Κυβέρνησης με την εκχώρηση των Αρχαιολογικών Χώρων της Ελλάδος στο Υπερταμείο.

Πρέπει να ξέρει η Κυβέρνηση και η Υπουργός Πολιτισμού ότι τα Αρχαιολογικά Μνημεία της Χώρας δεν πωλούνται. Η Ιστορία και η Πολιτιστική Κληρονομιά των Ελλήνων δεν εκχωρούνται ούτε πωλούνται, ανήκουν σε όλους του Έλληνες και αποτελούν την ταυτότητά τους. Ας αποφασίσει η Κυβέρνηση ΤΩΡΑ να ακυρώσει την εκχώρηση – πώληση των Αρχαιολογικών Χώρων και των Μνημείων της Χώρας μας. Να εμφανιστεί αμέσως η Υπουργός Πολιτισμού και να δηλώσει ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία μεταβίβαση.

Καλά θα κάνουν στο Υπουργείο Οικονομικών και στο Υπουργείου Πολιτισμού να αφήσουν τα επικοινωνιακά τρικ και να περάσουν νόμο που θα εξαιρεί τα Μνημεία της χώρας μας από την εκχώρηση στο ΕΤΑΔ.

Κατερίνα Μονογυιού

Πολιτευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Μέλος του Τομέα Πολιτισμού

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.