ΤΟΠΙΚΑ

Η Intrakat θα αναπτύξει κατοικίες εργαζομένων στη Μύκονο

Η Intrakat θα αναπτύξει κατοικίες εργαζομένων στη Μύκονο

Ο όμιλος Intrakat έχει σημαντική εμπειρία στον κλάδο ακινήτων, τόσο ως κατασκευαστική εταιρεία όσο και ως επενδυτική. Επενδύει με συνέπεια στο real estate με στόχο αφενός να συνεισφέρει στην ανανέωση του κτηριακού αποθέματος της χώρας, αλλά και αφετέρου να διασφαλίσει νέες πηγές εσόδων στο ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής του ομίλου.”, δήλωσε η Γεωργία Μητσοτάκη, Τεχνική Διευθύντρια Ανάπτυξης Ακινήτων του Ομίλου Intrakat, στο πλαίσιο του πρώτου συνεδρίου για τα ακίνητα που διοργανώνουν το Capital.gr και το Forbes Greece με θέμα “Το Παρόν – το Μέλλον και οι Προκλήσεις του Real Estate”.

Η ίδια πρόσθεσε ότι “ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο τουριστικός τομέας για εμάς”.

“Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι υπάρχει τεράστια έλλειψη σε χώρους φιλοξενίας προσωπικού κυρίως σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως είναι η Μύκονος και η Σαντορίνη”, τόνισε και πρόσθεσε ότι “για αυτό το λόγο η Intrakat πρόκειται να αναπτύξει σε 4 ιδιόκτητα οικόπεδα στη Μύκονο κατοικίες προσωπικού, 95 δωματίων και 256 κλινών”.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.