LIFESTYLE

Η εντυπωσιακή μαμά τράβηξε τα βλέμματα σαν μαγνήτης

Η εντυπωσιακή μαμά τράβηξε τα βλέμματα σαν μαγνήτης
Τράβηξε τα βλέμματα σαν μαγνήτης πραγματοποίησε η Εύα Λάσκαρη, σε βραδυνή της έξοδο στην Μύκονο

Η Μύκονος έχει γεμίσει από εντυπωσιακές παρουσίες που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Μία από αυτές εμφανίστηκε στα Ματογιάννια…
Μια εντυπωσιακή εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα σαν μαγνήτης πραγματοποίησε η Εύα Λάσκαρη, σε βραδυνή της έξοδο στην Μύκονο. Το δίμετρο μοντέλο εμφανίστηκε στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια που έλαμψαν από το λαμέ ασημί παντελόνι που επέλεξε να φορέσει, το οποίο συνδύασε με λευκό τοπ που άφηνε σε κοινή θέα τα τατουάζ της.

Η πανύψηλη γυναίκα μετά το τέλος του γάμου της με τον Ντίνο Τσιώρη και την απόκτηση ενός γιου, έχει επιστρέψει στις πασαρέλες και παραμένει ψηλά στην λίστα με τα πιο περιζήτητα μοντέλα αλλά και σε εκείνη με τις πιο sexy μαμάδες της showbiz!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.