ΤΟΠΙΚΑ

Η εντεταλμένη τουρισμού του Δήμου Μυκόνου, ο γνωστός Δικηγόρος και ένας θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής

Η εντεταλμένη τουρισμού του Δήμου Μυκόνου, ο γνωστός Δικηγόρος και ένας θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής

Μια υπέροχη συνάντηση είχαν η εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Μυκόνου Τόνια Ανδρονίκου και ο σύζυγος της γνωστός Δικηγόρος Κωνσταντίνος Καλλίας, με ένα θρύλο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Ο Άλις Κούπερ μια θρυλική μορφή της μετάλ μουσικής βρέθηκε στην Ελλάδα με αφορμή εμφανίσεις του και στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκε με την Τόνια Ανδρονίκου και τον Κωνσταντίνο Καλλία σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο μουσείο της Ακρόπολης, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε.

Ο μύθος της χεβι μέταλ μουσικής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Μύκονο που αποτελεί ένα παγκόσμιο brand name πλέον, και υποσχέθηκε στην Τόνια και τον Κωνσταντίνο ότι σύντομα θα επισκεφτεί το νησί.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 διοργανώθηκε  στο Μουσείο της Ακρόπολης, το μεγαλύτερο Private Gala για τον θρυλικό Desmond Child, τον δημιουργό των μεγαλύτερων ξένων επιτυχιών.

Χριστίνα Φιλιαγκουρίδου, Desmond Child, Ελευθερία Αγγελοπούλου, Τόνια Ανδρόνικου

Ο στόχος του Gala είναι η στήριξη και η επικοινωνία της μοναδικής αυτής πρωτοβουλίας, για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Σε μια βραδιά λάμψης και προσφοράς, ο Desmond Child ενώνει τις δυνάμεις του με τους Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson (σύζυγος του Tom Hanks), The Rasmus, Lena Hall και πολλούς ακόμα σπουδαίους καλλιτέχνες.

Το βράδυ  η συναυλία στο Ηρώδειο για τον ιερό αυτό σκοπό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.