ΤΟΠΙΚΑ

Δεύτερη νύχτα ελέγχων στη Μύκονο – Έψαξαν μπράβους σε άλλα 15 μαγαζιά

Δεύτερη νύχτα ελέγχων στη Μύκονο  – Έψαξαν μπράβους σε άλλα 15 μαγαζιά

Η αστυνομία Μυκόνου με τη συνδρομή του «Εκβιαστών» της Ασφάλειας Αττικής και της ΟΠΚΕ έκαναν νέες εφόδους για την «κάθαρση» του νησιού από τα κυκλώματα των μπράβων

Συνεχίζονται οι σαρωτικές επιχειρήσεις της Αστυνομίας Μυκόνου με τη συνδρομή του “Εκβιαστών” της Ασφάλειας Αττικής και της Ο.Π.ΚΕ, για την κάθαρση του νησιού των ανέμων από τα κυκλώματα των μπράβων που κάθε καλοκαίρι κάνουν απόβαση στη Μύκονο για να κάνουν big business.

Έτσι, μετά τη “σκούπα” που ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής και κράτησε μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου με το «ξεσκόνισμα» 19 καταστημάτων,απο το λιμάνι του νησιού μέχρι μεγάλα clubs και καταστήματα στη Χώρα, με τις επιχειρησιακής δράσης του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 15 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 11 άτομα, ένα εκ των οποίων προσήχθη.

Οι επιχειρήσεις – σκούπα υπό τις εντολές τουαρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ και την εποπτεία του προϊστάμενου της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, αστυνομικού υποδιευθυντή Αθανάσιου Παπάζογλου, θα συνεχιστούν, με αμείωτη ένταση για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, των επαγγελματιών και των τουριστών του νησιού.

Οι χθεσινοί έλεγχοι στη Μύκονο

Συμφωνά με πληροφορίες και τη δικογραφία που αποκαλύπτει το protothema.gr προχθες τη νύχτα από τις 21:00’ ώρα έως την 05:00’ ώρα, Ειδική Ομάδα Ελέγχων-Προσαγωγών-Συλλήψεων της Αστυνομίας Μυκόνου, από κοινού, τόσο, με την Ο.Π.Κ.Ε της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όσο και με Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, Αστυνομικό Υποδιευθυντή και κλιμάκιο Αστυνομικών πραγματοποίησε τους εξής ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, στις 22:00’ εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «CAFÉ 1975», που εδρεύει στον Κρατικό Αερολιμένα Μυκόνου, ελέγχθησαν 11 ατομα. Την 22:30’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «SCORPIOS» , που εδρεύει στην Παράγκα Μυκόνου, 3 άτομα.

  • Την 23:00’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «NAMMOS» , που εδρεύει στην Ψαρού, δυο άτομα.
  • Την 00:45’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «GUZEL GARDEN» , που εδρεύει στην οδό Ματθαίου Ανδρονίκου και δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 00:55’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «AROMA» , που εδρεύει στην οδό Ματογιάννη αριθ. 55 στην Χώρα Μυκόνου τρια άτομα.
  • Την 01:00’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «COSI» , που εδρεύει στην συμβολή των οδών οδό Ματθαίου Ανδρονίκου και Ενόπλων Δυνάμεων και δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 01:05’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «QUEEN BAR» , που εδρεύει στην οδό Ενόπλων Δυνάμεων, στην Χώρα Μυκόνου τρια άτομα.
  • Την 01:10’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «LIO» , που εδρεύει στην οδό Ενόπλων Δυνάμεων, στην Χώρα Μυκόνου ένα άτομο.
  • Την 01:15’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «ASTRA», που εδρεύει στην οδό Ενόπλων Δυνάμεων, στην Χώρα Μυκόνου τρια ατομα.
  • Την 01:45’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «TOYROOM», που εδρεύει στην οδό Ξενίας στην Χώρα Μυκόνου δυο ατομα.
  • Την 01:50’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «SCARPA», που εδρεύει στην Μικρή Βενετία δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 01:55’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «VERANDA», που εδρεύει στην Μικρή Βενετία δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 02:00’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «SEMELI», που εδρεύει στην Μικρή Βενετία και δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 02:05’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «BAOS», που εδρεύει στην οδό Λάμπρου Κατσώνη και δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 02:10’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «NEGRITA», που εδρεύει στην Μικρή Βενετία και δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 02:15’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «CAPRICE», που εδρεύει στην Μικρή Βενετία και δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 02:20’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «ΘΑΛΑΜΙ», που εδρεύει στην Μικρή Βενετία και δεν κρίθηκε απαραίτητος ο έλεγχος κάποιου ατόμου.
  • Την 02:25’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «PROMENADE», που εδρεύει στην Ακτή Καμπάνη ελεγχθηκε ενα ατομο.
  • Την 02:25’ ώρα εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «SANCTUS» , που εδρεύει στην οδό Φλώρου Ζουγανέλη, δυο ατομα.

Μια σύλληψη 

Έξω από τα καταστήματα «ASTRA και BONBONNIERE» ελέγχθηκε ένας 37χρονος Βούλγαρος ο οποίος κατελήφθη να κατέχει σε τσαντάκι μέσης που έφερε μαζί του ένα 1 παράνομο σπρέι πιπεριού, χρώματος μαύρου, και 1 παράνομο πτυσσόμενο μαχαίρι-σουγιά, μάρκας WALTHER, με συνολικό μήκος 27. 5 εκατοστών και μήκος λάμας 15 εκατοστών.

Απο τη «σκούπα» της Αστυνομίας Μυκόνου, ελέγχθησαν συνολικά: 30 άτομα, παρευρισκόμενα σε 19 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκ των οποίων προσήχθησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου τα 8 άτομα και ακόμη 1 άτομο συνελήφθη.

Τέλος, η επιχειρησιακή δράση, μέσω και της διασφάλισης της αυτοπρόσωπης αστυνομικής αντίληψης των Αστυνομικών Δυνάμεων της Μυκόνου, στα σημεία όπου υπήρξε η αστυνομική επέμβαση, έχει ως απώτερο στόχο και σκοπό, την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των ενταύθα Πολιτών, τουριστών-επισκεπτών, και πάσης φύσεως εργαζομένων και επιχειρηματιών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.