ΤΟΠΙΚΑ

Η Ελληνική Επανάσταση μιλάει στην ψυχή και την καρδιά μας

Η Ελληνική Επανάσταση μιλάει στην ψυχή και την καρδιά μας

Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 αποτελεί σταθμό στην ιστορία του νεότερου ελληνισμού και πηγή έμπνευσης για τους αγώνες για την ελευθερία. Με υπερηφάνεια τιμούμε τους Ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Πατρίδας και δεν ξεχνάμε ποτέ τον αγώνα τους. Σε αυτούς τους ήρωες οφείλουμε την ελευθερία που απολαμβάνουμε σήμερα. Ο ηρωισμός, η αποφασιστικότητα, το μεγαλείο ψυχής και η αγάπη τους για την Πατρίδα αποτελούν παράδειγμα για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 μιλάει στην ψυχή και την καρδιά όλων μας.

Η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, θα παρευρεθεί ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας.

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.