ΤΟΠΙΚΑ

Η εφορία ξενύχτησε μαζί με τον Βέρτη στην Μύκονο

Η εφορία ξενύχτησε μαζί με τον Βέρτη στην Μύκονο
Από... κόσκινο πέρασαν το event του Νίκου Βέρτη στην Μύκονο, δύο κλιμάκια της ΑΑΔΕ.

Ως η συναυλία του καλοκαιριού χαρακτηρίστηκε η live εμφάνιση του Νίκου Βέρτη στο beach bar restaurant Pasaji στον Ορνό, όπου δεν έπεφτε… καρφίτσα αν και το αντίτιμο ήταν τσουχτερό.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, όπως αναφέρει το mykonoslive.tv, ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό και ξεσήκωσε το κοινό. Ανάμεσα στους θαμώνες που τον καμάρωσαν επί σκηνής ήταν αρκετοί θαυμαστές του από το Ισραήλ, καθώς στην συγκεκριμένη χώρα ο Νίκος Βέρτης είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Έλεγχος της εφορίας

Αξίζει να σημειωθεί πως στον χώρο που έγινε το event είχαν εγκατασταθεί από νωρίς δύο κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, τα οποία έλεγχαν τα πάντα. Κάτι που δεν είναι και τόσο παράξενο, καθώς συνηθίζεται σε τέτοιες βραδιές στο νησί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, δεν βρήκαν τα παραμικρή παράβαση, μένοντας εκεί μέχρι την ολοκλήρωση της συναυλίας του Νίκου Βέρτη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.