ΤΟΠΙΚΑ

«Η δημοτική αρχή διαχρονικά στηρίζει το ΚΥ, η Σαμψούνη δίνει και την ψυχή της»

«Η δημοτική αρχή διαχρονικά στηρίζει το ΚΥ, η Σαμψούνη δίνει και την ψυχή της»
Μόνο καλά λόγια είχε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς για το έργο που γίνεται στο Κέντρο Υγείας

Με αφορμή την επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου της Αναπληρώτριας  Υπουργού  Υγείας Μίνας  Γκάγκα και του Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Χρήστου Ροιλού ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τόνισε:

«Υποδεχθήκαμε σήμερα στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα και τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Χρήστο Ροιλό μαζί με την Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων.
Η προσπάθεια για να κάνουμε το Κέντρο Υγείας , πρότυπο για όλη την Ελλάδα συνεχίζεται.

Το αξίζει το νησί μας και το απαιτούν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες μας. Η Δημοτική μας αρχή διαχρονικά το στηρίζει και βέβαια η Ntina Sampsouni δίνει και την ψυχή της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε γιατρούς και νοσηλευτές για όσα κάνουν καθημερινά.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.