ΤΟΠΙΚΑ

Στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

Στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

Επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας και του Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, με τη συνοδεία της Βουλευτή Κυκλάδων ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού.

 

Στο Κέντρο Υγείας τους υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας κ. Ντίνα Σαμψούνη και ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς.

Σε σχετική του δήλωση ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής κ. Χρήστος Ροιλός τόνισε:
“Επισκεφτήκαμε με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα τη Μύκονο και το Κέντρο Υγείας, που καλείται να καλύψει τις υγειονομικές ανάγκες ενός κορυφαίου τουριστικού προορισμού, ακριβώς στην καρδιά της τουριστικής σαιζόν.

Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και να επιβεβαίωσουμε ότι το Κέντρο Υγείας αποτελεί ένα από τα καλύτερα στελεχωμένα, αλλά και εξοπλισμένα Κέντρα Υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Θα μου επιτρέψετε να συγχαρώ την Διοικήτρια του Κέντρου Υγείας κ. Ντίνα Σαμψούνη για το έργο και τη συνεργασία της, όπως και τη Δημοτική Αρχή της Μυκόνου για την διαχρονική και ουσιαστική στήριξη του Κέντρου Υγείας σε ότι χρειάζεται.

Πραγματικά στη Μύκονο η ουσιαστική συνεργασία Πολιτείας και Τοπικης Αυτοδιοίκησης έχει οδηγήσει στην παροχή ποιοτικών υγειονομικών υπηρεσιών για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.