ΤΟΠΙΚΑ

Η απάντηση του Φλώριου Ασημομύτη στον Αλέξη Κούγια

Η απάντηση του Φλώριου Ασημομύτη στον Αλέξη Κούγια

Σε απάντηση του από 14/6/2024 δελτίου τύπου του κου Αλέξιου Κούγια, συνηγόρου υπεράσπισης εκ των κατηγορουμένων στη δίκη της δολοφονικής επίθεσης εναντίον μου, όπου οι φυσικοί αυτουργοί κατονομασαν τον ηθικό αυτουργο,σημειώνω ότι, παρόλα όσα αναφέρει, κατά τη συζήτηση της υπόθεσης και θα προσέλθω να εξεταστώ και θα ενεργήσω κάθε τι αναγκαίο για την καταδίκη των υπαίτιων προσώπων, την οποία επιθυμώ. Όπως είδατε αναβολή ζήτησε ο Δικηγορος του δραστη .Ελπίζω ο κος Κούγιας να μην υποβάλει αιτήματα αναβολής της υπόθεσης και να συμβάλει στην ταχεία περαίωσή της.
Όλοι οι λοιποί ισχυρισμοί στο παραπάνω δελτίο τύπου, όπως ότι οι δικαστές ως αν να ευρίσκοντο σε καφενείο και σχολιασαν ,όπως καταλαβαίνετε κανείς δεν τα πιστεύει (αλήθεια γιατι δεν μας λέει για τον πελάτη του ,τις κατηγοριες που τον βαρενουν και το ιστορικό του ;;)δεν χρήζουν καν απάντησης και είναι προφανές ότι εντάσσονται στην υπερασπιστική τακτική της δημόσιας προσβολής του θύματος.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απολύτως, θα αποδώσει την ποινική ευθύνη στους υπαίτιους της δολοφονικής επίθεσης εναντίον μου.

​​​​​Μύκονος, 14/6/2024
​​​​​Μετά Τιμής
​​​​​Φλώριος Ασημομύτης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.