ΤΟΠΙΚΑ

Η ανακοίνωση του Σεβασμιωτάτου Δωροθέου Β’ για τον θάνατο του Μητροπολίτη Γλυφάδας

Η ανακοίνωση του Σεβασμιωτάτου Δωροθέου Β’ για τον θάνατο του Μητροπολίτη Γλυφάδας

Αναγγελθείσης υπό της Ιεράς Συνόδου της εις Κύριον εκδημίας του πολυσεβάστου και αγαπητού αδελφού και συλλειτουργού, Μητροπολίτου Γλυφάδας κυρού Παύλου, γεννηθέντος εν Ερμουπόλει, εν αυτή τα εγκύκλια μαθήματα λαβόντος, πνευματικώς εις το ιερό Βήμα του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου ανατραφέντος, παρά τους πόδας των αγίων και ευλαβών Αρχιμανδριτών Γρηγορίου Μαραγκού και Τιμοθέου Δράγαση, ως Ιεροκήρυκος της Ιεράς Συνόδου εις το Πανελλήνιον Ιερόν Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου και τις Ενορίες της Τήνου και ως Διευθυντού του εν Τήνω Ανωτέρου Εκκλησιαστικού Φροντιστηρίου διατελέσαντος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ και εκ μέρους του ιερού Κλήρου και του αρχοντικού λαού της νήσου Σύρου, εκφράζει τα κατ’ άνθρωπον συλλυπητήριά του στους εν Σύρω και Πάτραις οικογενείς του εκλιπόντος Ιεράρχου, ευχόμενος και προσευχόμενος ο Κύριος να τον κατατάξει μετά των απ’ αιώνος ευαρεστησάντων Αυτόν Αγίων και Δικαίων.

Κατά την ημέρα της Εξοδίου Ακολουθίας του, Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου, και ώρα 12η μεσημβρινή, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου θα αναπεμφθεί Επιμνημόσυνος Δέησις.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Ερμούπολη, 19 Φεβρουαρίου 2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.