ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Δήμος Μυκόνου βραβεύθηκε από τον όμιλο UNESCO

Ο Δήμος Μυκόνου βραβεύθηκε από τον όμιλο UNESCO

Ο όμιλος UNESCO Πειραιά & Νήσων παρέδωσε τιμητικούς επαίνους σε συνεργαζόμενους φορείς τόσο για την προσφορά τους στον Πολιτισμό, τον Αθλητιμό όσο και την Παιδεία.

Μεταξύ των βραβευθέντων φορέων ήταν και ο Δήμος Μυκόνου, ο οποίος σε ετήσια βάση από το 2016 στηρίζει τον Όμιλο UNESCO Πειραιά & Νήσων.

Στα πλαίσια της ομιλίας κατά την παραλαβή του επαίνου αφού ευχαρίστησαμε τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Ιωάννη Μαρωνίτη για την τιμή στο Δήμο Μυκόνου, τονίσαμε πως η Δημοτική Αρχή, έχει θέση ως προτεραιότητα τον άνθρωπο επαναπροσδιορίζοντας τις αρχές και τις αξίες, όπως αυτές της αλληλεγγύης και της συνεισφοράς στον συνάνθρωπο, αξίες που πρεσβεύει και υπηρετεί η UNESCO παγκοσμίως.

Επιπλέον, στο κάλεσμα της Αντιπροέδρου του Φάρου Τυφλών, τη διαβεβαιώσαμε δημοσίως πως ο Δήμος Μυκόνου θα είναι στο πλευρό τους αρωγός και υποστηρικτής, ενισχύοντας τη δράση του Φάρου Τυφλών με στόχο την υποστήριξη των τυφλών ατόμων και την ευαισθητοποίηση της Πολιτείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος είναι Ειδικά Πιστοποιημένος φορέας Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα από την Διεύθυνση Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.