LIFESTYLE

Γνωστές Ελληνίδες στη Μύκονο: Δες τι φοράνε στις πρωινές και βραδινές τους εξόδους

Γνωστές Ελληνίδες στη Μύκονο: Δες τι φοράνε στις πρωινές και βραδινές τους εξόδους

Όλο το καλοκαίρι η Μύκονος πλημμυρίζει με γνωστούς Έλληνες οι οποίοι περπατάνε στα σοκάκια του νησιού και μας επιδεικνύουν τις στιλιστικές τους επιλογές. Τις τελευταίες μέρες εντοπίσαμε αρκετές celebrities, μοντέλα, ηθοποιούς και παρουσιάστριες και παρακάτω μπορείς να δεις κάποιες από αυτές αλλά και τα outfits που επίλεξαν.

Τάμτα Μαστοράκη-Έφη Αναστασοπούλου-Εύα Μπάση

Η Τάμτα Μαστοράκη υιοθετεί την τάση των sheer shirts και εντυπωσιάζει. Η ίδια συνδύασε το πουκάμισό της με πουά σορτς και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η εντυπωσιακή Έφη Αναστασοπούλου φόρεσε λευκό πουκάμισο με σχέδια από αλυσίδες και λευκή φούστα. Η ίδια πρόσθεσε hair clips στα μαλλιά της, κρίκους και έντονο κραγιόν και μας κέρδισε! Η Εύα Μπάση φοράει το ροζ πουκαμισάκι της με τζιν σορτς και flatforms και δείχνει υπέροχη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη-Εύα Μπάση

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη συνδυάζει το λευκό φόρεμά της με 2 λευκά hair clips και μενταγιόν στον λαιμό. Η Εύα Μπάση υιοθετεί την τάση του snake print με ένα crop top που ταιριάζει με το τζιν σορτς της.

Δημήτρης Αλεξάνδρου-Μαρία Καλάβρια

Η Μαρία Καλάβρια επιλέγει casual ντύσιμο που αποτελείται από λευκό φανελάκι, μοβ φλοράλ φούστα και λευκά sneakers.

Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης

H Δούκισσα Νομικού θα φέρει στον κόσμο το μωράκι της σε 3 μήνες. Στην εγκυμοσύνη της προτιμάει να ντύνεται απλά και άνετα. Έτσι ο φωτογραφικό φακός την εντόπισε με τζιν σορτσάκι και ένα φουτεράκι σε ροζ χρώμα.

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προτιμάει το μαύρο τζιν της για αυτή τη βραδινή εμφάνιση και το φοράει με μαύρο σατέν τοπ και πλατφόρμες.

Νικολέττα Καρρά

Η Νικολέττα Καρρά είναι λαμπερή και χαμογελαστή στα στενά της Μυκόνου. Η ίδια φοράει μαύρο τζιν σορτσάκι, πράσινο πουά top και τσαντάκι μέσης. Το τέλειο outfit για το νησί!

Αμαλία Κωστοπούλου

Η Αμαλία Κωστοπούλου συνδυάζει τη φλοράλ ολόσωμη φόρμα της με εσπαντρίγιες και φυσικό look στα μαλλιά της!

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.