LIFESTYLE ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιώργος Πρίντεζης – Στέλλα Κωστοπούλου: Διακοπές στη Μύκονο για το ζευγάρι

Γιώργος Πρίντεζης – Στέλλα Κωστοπούλου: Διακοπές στη Μύκονο για το ζευγάρι

Χαλαρός από αγωνιστικές υποχρεώσεις ο μπασκετμπολίστας που ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Ολυμπιακό απαθανατίστηκε στο νησί των ανέμων

giorgos-printezis-stella-kostopoulou

Ο Γιώργος Πρίντεζης και η σύντροφός του Στέλλα Κωστοπούλου βρέθηκαν στη Μύκονο για να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές. Το ζευγάρι το καλοκαίρι του 2017 απέκτησε την κόρη του, τη Ζόζεφιν πήγαν στο νησί των ανέμων και έκανε τις βόλτες του με σκάφος.

Ο διεθνής μπασκετομπολίστας φαίνεται πως ετοιμάζει τα επόμενα βήματά του καθώς όπως ανακοίνωσε και επίσημα αποχωρεί από την ενεργό δράση.
Ο αθλητής, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, ανακοίνωσε πως αποσύρεται.

«Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για τα 20 χρόνια που περάσαμε μαζί. Θέλω να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα. Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε όλες τις στιγμές. Στις δύσκολες, στις όμορφες και τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε παρέα. Από του χρόνου θα βλέπουμε την ομάδα παρέα, όπως πριν από 20 χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ και να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα», είπε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Χαλαρός από αγωνιστικές υποχρεώσεις βρέθηκε στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου με την οικογένειά του και τράβηξε πάνω του τα φλας των φωτογράφων, ενώ στην παρέα τους βρισκόταν και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Ιακωβίδης.

Δείτε τις φωτογραφίες

AS2A1508
1530_GIORGOS_PRINTEZIS_2472022
1548_GIORGOS_PRINTEZIS_2472022
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.