ΤΟΠΙΚΑ

Στην Παναγιά την Φανερωμένη της Μυκόνου

Στην Παναγιά την Φανερωμένη της Μυκόνου
Μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα ένα ανθρώπινο πανηγυράκι που όμοιο του τα τελευταία χρόνια και λόγω της πανδημίας ήταν δύσκολα να ζήσει το νησί

Μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα ένα ανθρώπινο πανηγυράκι που όμοιο του  τα τελευταία χρόνια και λόγω της πανδημίας ήταν δύσκολα να ζήσει το νησί, έλαβε χώρα στην Παναγιά την Φανερωμένη της Μυκόνου.

Με την «ψυχή» της εκδήλωσης την κα Μπελώνια Βερυκόκου που κάθε χρόνο κάνει τα πάντα για την διοργάνωση.

Θερμές οι ευχαριστίες από όλους και στην κα Γεωργία Βερυκόκου-Κουσαθανά αλλά και σε όλες τις κυριες για τα υπέροχα κεράσματα.

Εκεί και ο Μιχαλης Ζουγανελης Μπαλτάς μετά από καιρό σε δημόσια εμφάνιση που βοήθησε με τις προσφορές του ,δίπλα στον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά.

Με τον παπά Πέτρος Μαραγκός και τον παπά-Γιώρης Κουσαθανάς για το μοναδικό συλλείτουργο στο ηλιοβασίλεμα που αγαλλίασε τις ψυχές όλων και την παρουσία του βουλευτή ΚΥΚΛΑΔΩΝ της ΝΔ Φίλιππου Φόρτωμα που βρίσκεται πάντα κοντά στα δρώμενα που αναδεικνύουν τα ήθη και τα έθιμα της Μυκόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.