ΤΟΠΙΚΑ

Γιώργος Λιάγκας – Βίκυ Κάβουρα: Τους έπιασαν οι φωτογράφοι στη Μύκονο

Γιώργος Λιάγκας – Βίκυ Κάβουρα: Τους έπιασαν οι φωτογράφοι στη Μύκονο

Οι φωτογράφοι έπιασαν τον Γιώργο Λιάγκα με την Βίκυ Κάβουρα σε παραλία και τα ντοκουμέντα μιλάνε από μόνα τους!

Απόβαση στις παραλίες της Μυκόνου το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τον παρουσιαστή να πιάνει πρώτη ξαπλώστρα στην Ψαρρού, αφού έδωσε τα χέρια για το τηλεοπτικό του comeback μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, περιμένοντας τύποις και τη λήξη της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 από την 1η Ιουλίου για την επίσημη ανακοίνωση.

Ο παρουσιαστής, που θα έχει διπλό ρόλο την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, από τη μία στο νέο τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Guess my age» και από την άλλη στην πρωινή ζώνη του καναλιού, αυτή τη στιγμή έχει δώσει βάρος στο δεύτερο project που έχει αναλάβει και βρίσκεται σε αναζήτηση προσώπων. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι κι αυτό της Βίκυς Κάβουρα, με την οποία τον συναντήσαμε στην παραλία της Ψαρρούς την περασμένη Παρασκευή.

Ο Γιώργος Λιάγκας συγκεκριμένα ταξίδεψε στο κοσμοπολίτικο «νησί των ανέμων» με μεγάλη παρέα, η οποία στην πορεία ενώθηκε με εκείνη της γοητευτικής ηθοποιού, η οποία ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα βρεθεί στο πάνελ του. Πάντως, αν πει το «ναι» δεν θα είναι η πρώτη τηλεοπτική φορά για τη γοητευτική ηθοποιό, αφού φέτος δοκίμασε τις δυνάμεις της στην παρουσίαση στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη, στο βραδινό show του Open «It’s Show Time».

youweekly.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.