ΤΟΠΙΚΑ

Σχέδιο με πλεόνασμα για όλους τους Έλληνες

Σχέδιο με πλεόνασμα για όλους τους Έλληνες

Οι μέρες  μετρούν αντίστροφα και η Νέα Δημοκρατία με τη στήριξη των πολιτών στις 7 Ιουλίου αναλαμβάνει τα ηνία της χώρας. Σε μία κρίσιμη συγκυρία με ένα σημαντικό κομμάτι της κοινής γνώμης να έχει βιώσει έντονα τις αρνητικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, των λαθών του παρελθόντος και της αδιέξοδης πολιτικής της κυβέρνησης Τσίπρα, καλούμαστε να ανάψουμε τις μηχανές της επανεκκίνησης άμεσα.

Δεν αρκεί να σχολιάζουμε απλά τι στραβό έγινε στο παρελθόν. Οι πολίτες ζητούν προγραμματικό λόγο, υπεύθυνο, κοστολογημένο και ρεαλιστικό για την επόμενη μέρα. Αυτός ακριβώς κάνουμε τα τελευταία τρία χρόνια από τη στιγμή που ανακοινώσαμε τη Συμφωνία Αλήθειας μέχρι και τις μέρες της προεκλογικής περιόδου με την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος από τον ίδιο τον Πρόεδρο μας και αυριανό πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Δουλέψαμε σκληρά για να εκπονήσουμε ένα σχέδιο που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να το κάνουμε πράξη, να γίνει ένας οδικός χάρτης ανάκτησης της ελπίδας στον τόπο μας και στα νησιά μας με πλεόνασμα υπευθυνότητας, αλληλεγγύης και ανάπτυξης.

Οι δεκαέξι πυλώνες για την αυτοδύναμη Ελλάδα έχουν σχεδιαστεί στην κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Βάζουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες. Προτάσσουμε τη δημιουργία νέων ευκαιριών για όλους τους Έλληνες. Δημιουργούμε το κατάλληλο πλαίσιο για την προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καλά αμειβόμενων.

Με σεβασμό στο περιβάλλον και το φυσικό και το πολιτιστικό. Η αξιοποίηση του θα το μετατρέψει σε έναν πυλώνα μεγάλου συγκριτικού πλεονεκτήματος για τα νησιά μας.  Αυτό αφορά τη διείσδυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, αλλά και τη διαχείριση περιβαλλοντικών προβλημάτων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά να   χρησιμοποιήσουμε την ανακύκλωση, την επαναχρησιμοποίηση των υλικών, την επεξεργασία των υπολειμμάτων για παραγωγή ενέργειας και τον περιορισμό των πλαστικών μιας χρήσης. Κι όλα αυτά θα τα πετύχουμε ακολουθώντας το μοντέλο με  τις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα όπως το έχουν κάνει Περιφέρειες με εξαιρετική επιτυχία.

Το σχέδιο μας για την ανασυγκρότηση της χώρας είναι εδώ! Την επομένη των εθνικών εκλογών ξεκινάμε, με όρεξη για δουλειά,  με μετρήσιμους στόχους, με τόλμη και αποφασιστικότητα να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλά και να βάλουμε τις Κυκλάδες μας σε πρώτο πλάνο. Δύναμη μας είναι οι πολίτες και η αλήθεια!

capital.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.