ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιγαντιαία συνάντηση στον Ορνό

Γιγαντιαία συνάντηση στον Ορνό
Ο θρύλος του μπασκετ Ζέλικο Ομπράντοβιτς συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκο Κουκά.

Μια συνάντηση γιγαντιαίων διαστάσεων έλαβε χώρα τις προηγούμενες μέρες όπως φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MykonosVoice με αποκλειστική φωτογραφία.Στην παραλία του Ορνού απόλαυσαν το μπάνιο τους από κοινού ο “μυθικός” προπονητής του μπάσκετ Ζέλικο Ομπράντοβιτς των τεράστιων επιτυχιών, που σχεδόν κάθε καλοκαίρι κάνει τις διακοπές του στη Μύκονο και ο πρόεδρος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκος Κουκάς που αυτόν τον καιρό κάνει τον προγραμματισμό της ομάδας του για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Οι δυο τους μίλησαν για αρκετή ώρα και ο Ζοτς έδειξε το έντονο ενδιαφέρον του για το νησί ρωτώντας τον πρόεδρο για τα ζητήματα της Μυκόνου αλλά και για την ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.