ΤΟΠΙΚΑ

Γεωργιανός από τη συμμορία που «σιδέρωνε» τα θύματά της και ένα μέλος της ΧΑ μεταξύ των προσαχθέντων στη Μύκονο για τα κυκλώματα των μπράβων

Γεωργιανός από τη συμμορία που «σιδέρωνε» τα θύματά της και ένα μέλος της ΧΑ μεταξύ των προσαχθέντων στη Μύκονο  για τα κυκλώματα των μπράβων

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις-«σκούπα» στο νησί – Οι άνδρες της Αστυνομίας Μυκόνου, με τη συνδρομή του «Εκβιαστών» της Ασφάλειας Αττικής και της ΟΠΚΕ, έπεσαν πάνω σε… παλιούς γνώριμους των Αρχών

Ένας Γεωργιανός, αρχηγικό μέλος της διαβόητηςσυμμορίας των αλλοδαπών ληστών που μπούκαραν στα σπίτια και «σιδέρωναν» τα θύματά τους και ένα μέλος της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, που συμμετείχε σε ένοπλη επίθεση σε βάρος μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, το 2017, αποφυλακίστηκε και το 2019 δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι στο Κολωνάκι, είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που έπεσαν πάνω στα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ, που «σαρώνουν» τα τελευταία δύο 24ωρα τη Μύκονο και προσήγαγαν, για να διαπιστώσουν το ποινικό τους παρελθόν.

Οι άνδρες της Αστυνομίας Μυκόνου, με τη συνδρομή του «Εκβιαστών» της Ασφάλειας Αττικήςκαι της Ο.Π.ΚΕ, που πραγματοποιούν επιχειρήσεις-«σκούπα» για την κάθαρση του νησιού των ανέμων από τα κυκλώματα των μπράβων που κάθε καλοκαίρι κάνουν απόβαση στη Μύκονο, για να κάνουν big business, κατά τη διάρκεια των χθεσινών ελέγχων, έπεσαν πάνω σε… παλιούς γνώριμους των Αρχών.

Ειδικότερα, συμφωνα με πληροφορίες τουprotothema.gr, σε ό,τι έχει να κάνει με τον σκληρό Γεωργιανό από τη συμμορία που «σιδέρωνε» τα θύματά της:

– Στις 20:30 εντός του εστιατορίου γνωστού ξενοδοχείου της Μυκόνου που εδρεύει στο Καλό Λιβάδι, έπεσε σε έλεγχο ο 51χρονος Γεωργιανός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε κατά την προσαγωγή του, είναι σεσημασμένος, καθώς, το 2013 συνελήφθη από το Τ.Α. Ομόνοιας για παράβαση του άρθρου 380 ΠΚ «Ληστεία» και για παράβαση του Ν. 2168/1993 «Περί Όπλων», το 2015 συνελήφθη από την ΥΔΕΖΙ/Τμ. 2ο ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε «Ληστείες και Κλοπές κατά συναυτουργία και κατά συρροή και για παράβαση του Ν.2168-93 «Περί Όπλων», το 2019 συνελήφθη από το Τ.Α. Αγ. Παντελεήμονα για παράβαση του Ν.2168/1993 «Περί Όπλων», και, το 2021 συνελήφθη από το Τ.Α. Πατησίων για παράβαση των άρθρων 45, 372 Π.Κ. «Κλοπή κατά συναυτουργία» και του άρθρου 167 Π.Κ. «Βία κατά υπάλληλων και δικαστικών προσώπων».

Σε ό,τι αφορά στο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, ο 38χρονος είναι σεσημασμένος, καθώς το 2013 ως μέλος του κόμματος της Χρυσής Αυγής, συμμετείχε σε ένοπλη επίθεση εις βάρος μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα Αττικής και το 2017 αποφυλακίστηκε με τον όρο της εμφάνισης του στο Τ.Α. Περάματος. Επίσης, το 2019 δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι, στη συμβολή της οδού Ηρακλείτου με την οδό Τσακάλωφ στο Κολωνάκι Αθηνών Αττικής.

Οι επιχειρήσεις-«σκούπα» υπό τις εντολές του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ και την εποπτεία του προϊστάμενου της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, αστυνομικού υποδιευθυντή Αθανάσιου Παπάζογλου, θα συνεχιστούν, με αμείωτη ένταση για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, των επαγγελματιών και των τουριστών του νησιού.

πηγη protothema.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.