LIFESTYLE

«Φρούριο» η Μύκονος για τη μικρή κόρη του Τραμπ

«Φρούριο» η Μύκονος για τη μικρή κόρη του Τραμπ
Η Τίφανι είναι ένα από τα πέντε παιδιά που έχει αποκτήσει ο 72χρονος πλανητάρχης κατά τη διάρκεια των τριών γάμων του

Σε κλοιό Αμερικανών πρακτόρων θα βρεθεί τις προσεχείς ημέρες η κοσμοπολίτικη Μύκονος, καθώς οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είναι αποφασισμένες να τη μετατρέψουν σε φρούριο εν όψει της άφιξης της κόρης του πλανητάρχη, της πανέμορφης Τίφανι Τραμπ, που επέλεξε ένα από τα δημοφιλέστερα στους ξένους νησιά της Ελλάδας για τις φετινές της διακοπές!

Αν και δεν έχει δημοσιοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία που θα φτάσει στο κυκλαδίτικο νησί η 24χρονη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ από τον δεύτερο γάμο του με την ξανθιά καλλονή ηθοποιό Μάρλα Μέιπλς, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι μέσα στον Ιούλιο.

Ηδη έχουν τεθεί σε συναγερμό τόσο οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες όσο και οι ελληνικές Αρχές, που σχεδιάζουν πώς θα γίνουν «σκιά» της ξανθιάς Τίφανι καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στη Μύκονο για την ασφάλειά της.

Φίλη

Η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ ανυπομονεί για το ταξίδι στο νησί των ανέμων, για το οποίο της μίλησε με τα καλύτερα λόγια η φίλη της Λίντσεϊ Λόχαν. Εξάλλου η 32χρονη κοκκινομάλλα χολιγουντιανή ηθοποιός επισκέπτεται συχνά πυκνά την Ελλάδα καθώς δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Μύκονο, όπου φιλοξενεί και φίλους της.

Η Τίφανι είναι ένα από τα πέντε παιδιά που έχει αποκτήσει ο 72χρονος πλανητάρχης κατά τη διάρκεια των τριών γάμων του (από τον πρώτο του με την Ιβάνα Ζελνίκοβα απέκτησε τον Ντόναλντ τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Ερικ και από τον τρίτο με το μοντέλο από τη Σλοβενία Μελάνια Κνάους, τον Μπάρον).

Σε αντίθεση με τη… σοβαρή 36χρονη ετεροθαλή αδερφή της Ιβάνκα, που είναι ο ορισμός της φινέτσας, η 24χρονη χαρακτηρίζεται ως… party animal και απολαμβάνει την τεράστια περιουσία του πατέρα της ξοδεύοντας χρήματα για τη διασκέδαση και τα ταξίδια της.

Σπουδάζει νομική, αλλά θεωρείται ζωηρή και αντισυμβατική και αρνείται να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του πατέρα της.

Μάλιστα, πρόσφατα πέρασε από τον χώρο του μόντελινγκ, ενώ έκανε και κάποια βήματα σε αυτόν της ποπ μουσικής βγάζοντας ένα μικρό σινγκλ.
πηγη Aftodioikisi.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.