ΤΟΠΙΚΑ

Φωτολουσμένη η Άνω Μερά εόρτασε τα Φώτα

Φωτολουσμένη η Άνω Μερά εόρτασε τα Φώτα

Στο Καθολικό της πλημμυρισμένης από πιστούς Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής τελέσθηκε σήμερα το πρωί η Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων και η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού, προεξάρχοντος του Ηγουμένου Αρχιμ. Αλεξίου Παπαδόπουλου, επικουρουμένου από τον Διάκονο Φιλάρετο Αδαμίδη.

Ακολούθως στην εγγύς της Ιεράς Μονής παραλία του «Καλαφάτη», στο σημείο που ήταν ο παλαιός ταρσανάς της Μονής, τελέσθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων με την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, τον οποίο έσπευσαν να ανασύρουν νέοι και νέες.
Στον ανασύραντα από τη θάλασσα τον Τίμιο Σταυρό ο Ηγούμενος Αρχιμ. Αλέξιος Παπαδόπουλος προσέφερε επιστήθιο χρυσό σταυρό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.