ΤΟΠΙΚΑ

“Φορτώνει” ο Ευαγγελισμός – 6 κρούσματα κορονοϊου σε κάθε βάρδια. Και 16χρονος ασθενής

“Φορτώνει” ο Ευαγγελισμός – 6 κρούσματα κορονοϊου σε κάθε βάρδια. Και 16χρονος ασθενής

Ο φόβος των ειδικών και αλλά και των υγειονομικών αρχών ότι θα συνεχισθεί η αύξηση των κρουσμάτων σε νέους ανθρώπους, οδηγεί και το υπουργείο Υγείας στο να προετοιμάσει κλίνες covid-19 σχεδόν στα περισσότερα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας.

Γεμίζουν μέρα με την ημέρα οι κλίνες covid-19 που διαθέτει το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, ο Ευαγγελισμός. Άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες σε κάθε εφημερία (σ.σ.: το νοσοκομείο εφημερεύει μέρα παρά μέρα) γίνονται κατά μέσο όρο 5 – 6 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό.

Και βέβαια αξιοσημείωτο είναι ότι οι περισσότεροι είναι νέοι σε ηλικία από 16 ετών ενώ υπάρχουν ασθενείς που νοσηλεύονται και φθάνουν και τα 102, περιγράφουν πηγές στο ethnos. Γι αυτό άλλωστε και ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευόμενων στον Ευαγγελισμό είναι τα 48 έτη. Εξάλλου, οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες προστατεύονται πια από τον κορονοϊό, με συνέπεια ο λεγόμενος και ως «αόρατος εχθρός» να βρίσκει εύφορο έδαφος στους νέους ανθρώπους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.