ΤΟΠΙΚΑ

Φόρτωμας: «Η δράση μου για τις Κυκλάδες»

Φόρτωμας: «Η δράση μου για τις Κυκλάδες»

Ο πλέον δραστήριος βουλευτής των Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας τονίζει την δράση της κυβερνητικής παράταξης αλλά και του ίδιου για τις Κυκλάδες.

«Καθώς πλησιάζουμε προς την τελική ευθεία των εκλογών, θα ήθελα να σταθούμε σε μια μεγάλη παραδοχή για την περιοχή μας: Για πρώτη φορά Κυβέρνηση σε αυτή τη χώρα, έχει επενδύσει κατά συστηματικό κι αποτελεσματικό τρόπο δυνάμεις και κονδύλια για την ανασυγκρότηση των υποδομών και τη βελτίωση της καθημερινότητας στις Κυκλάδες. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του σε όλα τα υπουργεία, έσκυψαν πάνω από τα νησιά μας με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και απέδειξαν πως σέβονται τις ιδιαιτερότητες της νησιωτικότητας, στην πράξη. Συγχρόνως, ο υψηλός βαθμός συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση, μας επιτρέπει πλέον να μιλάμε για ολοκλήρωση, συνέχιση καθώς και δρομολόγηση όλων εκείνων των έργων που θα ενισχύσουν, επιπλέον, τη βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών μας!

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει το έργο της και εγώ βρίσκομαι σταθερά κι ακούραστα κοντά και δίπλα στις ανάγκες σας!

Και την επόμενη ημέρα θα είμαστε #mazi»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.