ΤΟΠΙΚΑ

Μύκονος: Μπαράζ πλειστηριασμών για βίλες και οικόπεδα μέχρι τα μέσα Μαΐου

Μύκονος: Μπαράζ πλειστηριασμών για βίλες και οικόπεδα μέχρι τα μέσα Μαΐου

«Βροχή» πλειστηριασμών στη Μύκονο τις αμέσως επόμενες ημέρες για κάθε είδους ακίνητα, καθώς, πολυτελείς βίλες, ημιτελείς οικοδομές και προνομιακά οικόπεδα σε δημοφιλείς περιοχές του «Νησιού των Ανέμων» περιλαμβάνονται στη λίστα των επικείμενων ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Μπαράζ πλειστηριασμών με 22 σφυριά για σπίτια, οικοδομές και οικόπεδα σε δημοφιλείς περιοχές της Μυκόνου.

Μια από τις γνωστές περιπτώσεις είναι αυτή για τα ακίνητα της εταιρείας «Βικτώρια Τουριστικές Επιχειρήσεις», που βγαίνουν στο σφυρί από τα τέλη του 2021, χωρίς όμως να προσελκύουν το ενδιαφέρον, κάτι… σπάνιο για τη Μύκονο, αλλά όχι ανεξήγητο.

Πρόκειται ειδικότερα για 14 οριζόντιες ιδιοκτησίες οι οποίες βρίσκονται επί οικοδομής κτισμένης σε αγροτικό ακίνητο εμβαδού 4.200 τ.μ στη θέση «Φανάρι», της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Μυκόνο, με την ονομασία «Κουρίθρενα».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.