ΤΟΠΙΚΑ

Φιλική ήττα από το Αιγάλεω αλλά χρήσιμα συμπεράσματα για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Φιλική ήττα από το Αιγάλεω αλλά χρήσιμα συμπεράσματα για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Την ήττα μετά από αρκετές εβδομάδες επιτυχημένων αποτελεσμάτων γνώρισε σε φιλικό παιχνίδι η Α.Ε. Μυκόνου! Η ομάδας μας έχασε με 1-0 από το Αιγάλεω στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Η Α.Ε. Μυκόνου ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία μόλις στο 1′ όταν ο Αγγέλης βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή έπιασε το δυνατό σουτ όμως ο Σικαλιάς απέκρουσε εξαιρετικά και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ανέβαζαν τον βαθμό πίεσης και στο 11′ προηγήθηκαν με πλασέ του Κολλά ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα αμυντικό λάθος και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Ο ίδιος παίκτης στο 30′ έκανε μια τρομερή ενέργεια αφού πήρε την μπάλα από το κέντρο χωρίς να μπορεί να τον κόψει κανείς και μπαίνοντας στην περιοχή σούταρε δυνατά στέλνοντας την μπάλα όμως ψηλά άουτ.
Στην επανάληψη η Μύκονος με την είσοδο αρκετών παικτών ανέβασε την απόδοσή της και έπαιξε στα ίσα το Αιγάλεω που είναι ομάδα από ανώτερη κατηγορία. Μάλιστα υπήρχαν 2-3 φορές που οι παίκτες της δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν όμως δεν κατάφεραν να βρεθούν σε θέση βολής.
Έτσι το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ως το τέλος και το Αιγάλεω επικράτησε με 1-0.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Μπαϊράμης): Σικαλιάς, Νικολακόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Παπανικόλας, Βλάχος, Πιαστόπουλος, Τσιλιγκίρης, Πολυχρόνης, Κολλάς, Τσίτσαρης, Βλαχομήτρος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Φουρλάνος, Πατρινός, Μπούσης, Παλτόγλου, Σκεντεράι, Ραυτόπουλος Β, Ραυτόπουλος Δ., Βέσελι, Ζούτας, Σκαφίδας.
Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Βλάχος, Παχατουρίδης): Ντούνης, Σπυρόπουλος, Μαντζανάς, Θεοδώρου (46′ Ράγια), Αρκούδας Αλ. (65′ Αρκούδας Χρ.), Τράκας (65′ Λεσάι), Αχείμαστος (46′ Στυλιανόπουλος), Αγγέλης (58′ Παπιομύτογλου), Μουρίκι (71′ Παρασκευάς), Ζγκούρι, Πινέιρο (46′ Βαλαβανόπουλος)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.