ΤΟΠΙΚΑ

Φιάσκο Βερώνη στον ΑΝΤ1 με συνέντευξη λίγων δευτερολέπτων

Φιάσκο Βερώνη στον ΑΝΤ1 με συνέντευξη λίγων δευτερολέπτων
Διαφήμιζε συνέντευξη για το νησί και τον «ξεπετάξαν» σε δυο λεπτά προφανώς για να γεμίσουν το πρόγραμμα χωρίς φυσικά να πει τίποτα

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη που είχε προαναγγείλει από χτες ο Χρήστος Βερώνης αποδείχτηκε τελικά ένα μεγαλοπρεπέστατο φιάσκο.

Χαράματα τον φώναξαν στον ΑΝΤ1 να μιλήσει για τα θέματα της Μυκόνου αλλά όπως αποδείχτηκε, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος με δημοσιεύματα μας καλούσε να κάτσουμε αξημέρωτα να ακούσουμε τι θα πει, προφανώς μάλλον για να γεμίσουν κάποια τρύπα στο πρόγραμμα τους τον φώναξαν να μιλήσει δυο λεπτά με το ζόρι χωρίς φυσικά να πει τίποτα στο χρόνο αυτό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χρήστος Βερώνης προσπαθεί μέσω των αθηναϊκών ΜΜΕ, προφανώς τα τοπικά απαξιεί να ασχοληθεί, να παρουσιάσει τις θέσεις του ενόψει μάλιστα της εκλογικής μάχης αλλά το πρωινό Βατερλώ ήταν χαρακτηριστικό.

Ένα φιάσκο επικοινωνιακό που καλύτερα θα ήταν για τον ίδιο και για το νησί να μην δεχτεί να βγει όπως έγινε καθώς πρόλαβε και ψέλλισε σε τίτλους χωρίς να καταλάβει κανείς ένα θέμα για το νησί.

Όταν δεν το έχεις με την επικοινωνία καλό είναι να μην το τραβάς από τα μαλλιά…

Δείτε το βίντεο:


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.